sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikonloppupuuhailuja

Moi!

Itse kuulun niihin jotka tarvitsevat lähes koko ajan jotain tekemistä tai tylsistyvät. Viikonloput ova usein sellaisia. Ennen nutrauksen aloittamista viikonloput kuluivat usein hyvää ruokaa tehden, herkutellen ja elokuvia katsoen karkki- tai sipsipussi kädessä. Myös ravintoloissa ja elokuvissa tuli käytyä usein. Eipä siis taaskaan ihme, että kiloja kertyi.

Tänä viikonloppuna keksin itselleni ihan kiitettävästi tekemistä, jotta tylsistyminen ja samalla ruokahimotus ei iskisi.

Eilen tein tällaisen piparitalon, jonka värkkäämisen aloitin eilen yhdeltä ja valmista tuli vasta seitsemän aikoihin. Kattoon tuli mantelilastuja, joiden asetteluun tuntui menevän ikuisuus.

Pakkasukon piparitalo (ohje saatu Kinuskikissan blogista)
Lisäksi asettelin jouluvalot ja koristelin hieman


Tähti ainoita Ikean tuomisia, jotka ovat kestäneet jo usean vuoden ajan!
Sitten tein huovutettuja pannunalusia. Ohje Novitan sivuilta

Taustalla avomiehen leipäsiä:D
Lisäksi kävin lenkillä koiran kanssa, katsoin elokuvaa, pyykkäsin, tiskasin ja kävin palauttamassa pulloja. Kello on vasta kolme ja nyt jo alkaa tympiä kun ei ole taaskaan mitään tekemistä. Harmi vaan että olen melko valikoiva tekemisen suhteen enkä kyllä ala siivoamaan vain sen takia että olisi tylsää. Olisin halunut lähteä jumppaan, mutta valitettavasti Unisportin tunnit tuntuvat olevan kaikki varattuina ja minulla ei ole varausoikeutta, sillä käytän kertalippuja.

Jatkossa L-U-P-A-A-N etten enää ikinä syö tylsyyteen vaan keksin jotain muuta tekemistä. Lähden vaikka ulos..

Huomenna viikon painopäivitys, joka ennakoi pientä pudotusta. Ajattelin alkaa päivittämään maanantaisin myös joitakin mittoja (vyötärönympärys, napa, lantio)

-Tuuli