sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikonloppukuulumisia

Perjantaina grillailtiin ja söinkin kaksi jauhelihapihviä ja yhden nakkimakkaran. Älyttömän suolaista oli kyllä ja sivuun join 2 pulloa laittikokista.

Illemmalla lähdin vielä "kotibileisiin" ja siellä tuli juotua niin kuohuviiniä kuin valkoviiniäkin. Lisäksi napostelin sipsejä ja suklaata. Melko kivaa oli vaikka jotkut eivät tunnu osaavan käyttää alkoholia ollenkaan järkevästi. Ja pitihän Suomen voittoa juhlia.

Lauantaina sitten yritetin palata ruotuun ja söinkin melko kevyesti, vaikka kokoajan olikin mielitekoja. Tänään ajattelin tehdä sellaista intialaistyyppistä kalkkunaa ja lisuukkeeksi wokkikasviksia. Eli melko kevyt ateria. Sitä ennen ajattelin käydä pienellä juoksulenkillä.

Muun päivän aionkin sitten viettää opiskellen.

Muuten: alan kyllä jonkilaisia tuloksia huomata ihan silmämääräisesti näin ilman puntariakin. Onhan tässä melkein viisi viikkoa yritetty. Napani ei ehkä ole enää niin syvällä kuin ennen. Pömppis minulla edelleen on, mutta luulen että se on himpun verran littaantunut. Huom. ainoastaan himpun verran. Kohta ruvetaan lähestymään maagista 25 BMI rajaa. Sitten palkitsen kyllä itseni ruhtinaallisesti uudella vaatekerroksella. Vaikkakin toivon mukaan nekin vaatteet jäävät liian pieneksi syksyn mittaan ;)