tiistai 17. toukokuuta 2011

7 päivää

Otsikko ei viittaa lehteen, vaan siihen että minulla on vielä 7 opiskelupäivää edessä ja sitten opiskelut ovat hetkeksi ohi. Miten ihanaa! Nyt opiskelustressin takia on tietysti suuri riski unohtaa ne terveelliset ruokailutavat, mutta pitääpä koittaa pitää mielessä nekin. Vaatii vain pientä keskittymistä ja niitä oikeita valintoja!

Tälle päivälle on nyt opiskeltu nettona n. 6 tuntia.  Kahden tunnin päästä menen ryhmäliikuntatunnille. Se onkin kunnon rääkki, joten sitten pitääkin käppäillä sieltä kotiin ja lämmittää ruokaa ja syödä kunnolla. Aion jopa syödä tänään jälkiruokaa, nimittäin viinirypäleitä. Ne ovat kyllä melko kaloripitoisia, mutta kuitenkin näen ne terveellisemmäksi pitkällä aikavälillä kuin esim. vaikka välipalapatukat. Puhumattakaan nyt niistä jälkiruista mitä minulla oli aiemmin tapana syödä :S

Huomenna ajattelin mennä Zumbaan. Siinä taitaakin olla tämän viikon liikunnat, kun pitää priorisoida nyt valitettavasti noita opiskeluhommia. Ainakin hetkellisesti. Hyötyliikuntaa edes sentään kertyy kävelyn muodossa päivittäin n. 40 min.

Eipä tällä kertaa muuta