perjantai 30. marraskuuta 2012

Marraskuun viimeisen päivän kuulumiset

Hei!

Tekisi niin mieli heittää tuo vaaka seinään! Se näyttää aivan mitä sattuu paikasta riippuen. Kun siirrän sitä metrin oikealle, se näyttää kilon enemmän ja kun siirrän vielä metrin niin se näyttää kilon vähemmän. Meidän laminaattilattian pitäisi kyllä olla tasainen, joten en tajua mikä mättää.

Parasta ottaa mittanauha käteen ja seurata edistymistä sillä ja Xtravaganzan puntarilla viikon välein.Tai sitten kokeilla pattereiden vaihtamista.

Tänään leivoin ihania keksejä. Sellaisia mihin tulee valtavasti rasvaa ja sokeria. Ja vielä 300g Fazerin joulusuklaata. Vanha minäni olisi voinut syödä 36 keksistä ainakin puolet. Tiukan nutrausdieetin takia en lipaissut edes taikinaa  tai maistanut keksin muruakaan(vaikka pari kertaa meinasi niin vahingossa käydä). Sainpa kämppään ainakin ihanan tuoksun leijailemaan. Ja nyt olen tajunut että tykkään leipomisesta, vaikka en saisi edes maistaa mitään! Odotin koko viikon innolla tätä päivää, jotta pääsen keksitaikinan tekoon... Toivottavasti ne maistuvat tänään pikkujouluissa.

Huomenna paljastan mitä ihanasta joulukalenterin ekasta luukusta paljastuu!

-Tuuli